Sen

Activiteiten van locatie: Kapel Ten Eikenen [Bekijk kaart]Bereken route

Lente - Mantra zingen Wat is een mantra? Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. In sommige gevallen wordt hij herhaald en is hij bedoeld als een continue recitatie om de aandacht van onszelf af te wenden en op die manier los te komen van onze gedachten en zorgen. Mantra’s worden veelal gezongen tijdens meditaties. Voor de herkomst van het woord mantra zijn er verschillende verklaringen. Volgens velen is het een combinatie van de Sanskriete woorden manasah (geest) en tra (bevrijding door beheersing van die geest). Hoewel het woord ‘mantra’ uit het Sanskriet komt, worden in feite in zowat alle religies ter wereld vele, telkens verschillende, mantra's gebruikt voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld om een status van trance of om geestelijke zuivering te bereiken, voor het verkrijgen van siddhi's (mystieke vermogens). De energie fungeert dus als een magneet voor het aantrekken en bundelen van spirituele vibraties. Hoe gaat het in zijn werk? We zingen samen in groep een aantal mantra’s afgestemd op de tijd van het jaar of een bijzondere gebeurtenis. Piano en de tampura zorgen voor een muzikale ondersteuning. Je hoeft écht geen geoefende zanger te zijn om mantra's te zingen! Het gaat immers niet over mooi zingen maar wel de zin om de trillingen toe te laten en te genieten van de kracht van de groep. De Kapel van Teneikenen …is een warme gezellige ruimte waar we het gevoel kunnen creëren van ‘samen zijn’, iets waar we ondertussen allen intens naar verlangen!!
Startdatum 19-03-2022 19:30
Einddatum 19-03-2022 20:30
Registratie Startdatum 11-12-2021 17:45
Max. deelnemers 40
Aantal plaatsen 17
Sluitingsdatum 18-03-2022 23:00
Prijs per persoon 15,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Zomer Mantra -zingen Wat is een mantra? Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. In sommige gevallen wordt hij herhaald en is hij bedoeld als een continue recitatie om de aandacht van onszelf af te wenden en op die manier los te komen van onze gedachten en zorgen. Mantra’s worden veelal gezongen tijdens meditaties. Voor de herkomst van het woord mantra zijn er verschillende verklaringen. Volgens velen is het een combinatie van de Sanskriete woorden manasah (geest) en tra (bevrijding door beheersing van die geest). Hoewel het woord ‘mantra’ uit het Sanskriet komt, worden in feite in zowat alle religies ter wereld vele, telkens verschillende, mantra's gebruikt voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld om een status van trance of om geestelijke zuivering te bereiken, voor het verkrijgen van siddhi's (mystieke vermogens). De energie fungeert dus als een magneet voor het aantrekken en bundelen van spirituele vibraties. Hoe gaat het in zijn werk? We zingen samen in groep een aantal mantra’s afgestemd op de tijd van het jaar of een bijzondere gebeurtenis. Piano en de tampura zorgen voor een muzikale ondersteuning. Je hoeft écht geen geoefende zanger te zijn om mantra's te zingen! Het gaat immers niet over mooi zingen maar wel de zin om de trillingen toe te laten en te genieten van de kracht van de groep. De Kapel van Teneikenen …is een hele bijzondere plaats die warmte en gezelligheid uitstraalt waar we het gevoel kunnen creëren van ‘samen zijn & zingen’!
Startdatum 17-06-2022 19:30
Einddatum 17-06-2022 20:30
Registratie Startdatum 11-12-2021 18:00
Max. deelnemers 40
Aantal plaatsen 22
Sluitingsdatum 16-06-2022 23:00
Prijs per persoon 15,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Herfst Mantra -zingen Wat is een mantra? Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. In sommige gevallen wordt hij herhaald en is hij bedoeld als een continue recitatie om de aandacht van onszelf af te wenden en op die manier los te komen van onze gedachten en zorgen. Mantra’s worden veelal gezongen tijdens meditaties. Voor de herkomst van het woord mantra zijn er verschillende verklaringen. Volgens velen is het een combinatie van de Sanskriete woorden manasah (geest) en tra (bevrijding door beheersing van die geest). Hoewel het woord ‘mantra’ uit het Sanskriet komt, worden in feite in zowat alle religies ter wereld vele, telkens verschillende, mantra's gebruikt voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld om een status van trance of om geestelijke zuivering te bereiken, voor het verkrijgen van siddhi's (mystieke vermogens). De energie fungeert dus als een magneet voor het aantrekken en bundelen van spirituele vibraties. Hoe gaat het in zijn werk? We zingen samen in groep een aantal mantra’s afgestemd op de tijd van het jaar of een bijzondere gebeurtenis. Piano en de tampura zorgen voor een muzikale ondersteuning. Je hoeft écht geen geoefende zanger te zijn om mantra's te zingen! Het gaat immers niet over mooi zingen maar wel de zin om de trillingen toe te laten en te genieten van de kracht van de groep. De Kapel van Teneikenen …is een warme gezellige ruimte, de oudste Kapel van Zonhoven met een rijke geschiedenis!
Startdatum 24-09-2022 19:30
Einddatum 24-09-2022 20:30
Registratie Startdatum 11-12-2021 18:25
Max. deelnemers 40
Aantal plaatsen 21
Sluitingsdatum 23-09-2022 23:00
Prijs per persoon 15,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Winter Mantra - zingen Wat is een mantra? Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. In sommige gevallen wordt hij herhaald en is hij bedoeld als een continue recitatie om de aandacht van onszelf af te wenden en op die manier los te komen van onze gedachten en zorgen. Mantra’s worden veelal gezongen tijdens meditaties. Voor de herkomst van het woord mantra zijn er verschillende verklaringen. Volgens velen is het een combinatie van de Sanskriete woorden manasah (geest) en tra (bevrijding door beheersing van die geest). Hoewel het woord ‘mantra’ uit het Sanskriet komt, worden in feite in zowat alle religies ter wereld vele, telkens verschillende, mantra's gebruikt voor verschillende doelen. Bijvoorbeeld om een status van trance of om geestelijke zuivering te bereiken, voor het verkrijgen van siddhi's (mystieke vermogens). De energie fungeert dus als een magneet voor het aantrekken en bundelen van spirituele vibraties. Hoe gaat het in zijn werk? We zingen samen in groep een aantal mantra’s afgestemd op de tijd van het jaar of een bijzondere gebeurtenis. Piano en de tampura zorgen voor een muzikale ondersteuning. Je hoeft écht geen geoefende zanger te zijn om mantra's te zingen! Het gaat immers niet over mooi zingen maar wel de zin om de trillingen toe te laten en te genieten van de kracht van de groep. De Kapel van Teneikenen …is een warme gezellige ruimte, de oudste Kapel van Zonhoven met een rijke geschiedenis!
Startdatum 16-12-2022 20:15
Einddatum 16-12-2022 21:30
Registratie Startdatum 11-12-2021 18:30
Max. deelnemers 40
Aantal plaatsen 28
Sluitingsdatum 16-12-2022 20:00
Prijs per persoon 15,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Lente-MANTRA Mantra's zijn repetitieve gezangen met een eenvoudige, vaak gewijde tekst, woord, of klanken. Ze komen uit verschillende culturen en hebben een spirituele betekenis. Deze krachtwoorden en klanken worden steeds herhaald zodat er een rustgevende werking en magisch effect vanuit gaat. Er zijn mantra's om de stress van alledag te verlichten, te troosten, te genezen... Door samen te zingen worden de mantra's als het ware nog krachtiger en werkt het extra deugddoend! "I would like to encourage everyone to find their own song... and I don't mean necessarily music. By 'song' I mean our intrinsic individual creativity. Our creativity is so close to us, that sometimes we tend to overlook it or even devaluate it. We somehow adopt the attitude that if it's easy, it isn't worth much. As if only effort creates something 'great'. Well, I have to say, in my case at least, that is not so! My whole life changed when I trusted my own song, which was simply to sing mantras. They were always there inside me. All I had to do was to be open to them!" Deva Premal in 'More than Music - the Deva Premal and Miten Story'
Startdatum 18-03-2023 19:30
Einddatum 18-03-2023 21:00
Registratie Startdatum 05-01-2023 12:40
Max. deelnemers 100
Aantal plaatsen 89
Sluitingsdatum 18-03-2023 18:00
Prijs per persoon 18,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Zomer-MANTRA Mantra's zijn repetitieve gezangen met een eenvoudige, vaak gewijde tekst, woord, of klanken. Ze komen uit verschillende culturen en hebben een spirituele betekenis. Deze krachtwoorden en klanken worden steeds herhaald zodat er een rustgevende werking en magisch effect vanuit gaat. Er zijn mantra's om de stress van alledag te verlichten, te troosten, te genezen... Door samen te zingen worden de mantra's als het ware nog krachtiger en werkt het extra deugddoend! "I would like to encourage everyone to find their own song... and I don't mean necessarily music. By 'song' I mean our intrinsic individual creativity. Our creativity is so close to us, that sometimes we tend to overlook it or even devaluate it. We somehow adopt the attitude that if it's easy, it isn't worth much. As if only effort creates something 'great'. Well, I have to say, in my case at least, that is not so! My whole life changed when I trusted my own song, which was simply to sing mantras. They were always there inside me. All I had to do was to be open to them!" Deva Premal in 'More than Music - the Deva Premal and Miten Story'
Startdatum 09-06-2023 19:30
Einddatum 09-06-2023 21:00
Registratie Startdatum 05-01-2023 12:45
Max. deelnemers 111
Aantal plaatsen 100
Sluitingsdatum 09-06-2023 18:00
Prijs per persoon 18,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Winter-MANTRA Mantra's zijn repetitieve gezangen met een eenvoudige, vaak gewijde tekst, woord, of klanken. Ze komen uit verschillende culturen en hebben een spirituele betekenis. Deze krachtwoorden en klanken worden steeds herhaald zodat er een rustgevende werking en magisch effect vanuit gaat. Er zijn mantra's om de stress van alledag te verlichten, te troosten, te genezen... Door samen te zingen worden de mantra's als het ware nog krachtiger en werkt het extra deugddoend! "I would like to encourage everyone to find their own song... and I don't mean necessarily music. By 'song' I mean our intrinsic individual creativity. Our creativity is so close to us, that sometimes we tend to overlook it or even devaluate it. We somehow adopt the attitude that if it's easy, it isn't worth much. As if only effort creates something 'great'. Well, I have to say, in my case at least, that is not so! My whole life changed when I trusted my own song, which was simply to sing mantras. They were always there inside me. All I had to do was to be open to them!" Deva Premal in 'More than Music - the Deva Premal and Miten Story'
Startdatum 08-12-2023 19:30
Einddatum 08-12-2023 21:00
Registratie Startdatum 05-01-2023 12:55
Max. deelnemers 111
Aantal plaatsen 100
Sluitingsdatum 08-12-2023 18:00
Prijs per persoon 18,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Lente-Mantra Mantra's zijn repetitieve gezangen met een eenvoudige, vaak gewijde tekst, woord, of klanken. Ze komen uit verschillende culturen en hebben een spirituele betekenis. Deze krachtwoorden en klanken worden steeds herhaald zodat er een rustgevende werking en magisch effect vanuit gaat. Er zijn mantra's om de stress van alledag te verlichten, te troosten, te genezen... Door samen te zingen worden de mantra's als het ware nog krachtiger en werkt het extra deugddoend!
Startdatum 16-03-2024 19:30
Einddatum 16-03-2024 21:00
Registratie Startdatum 09-12-2023 11:40
Max. deelnemers 111
Aantal plaatsen 99
Sluitingsdatum 16-03-2024 12:00
Prijs per persoon 18,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. In sommige gevallen wordt hij herhaald en is hij bedoeld om los te komen van onze gedachten en zorgen. Hoewel het woord ‘mantra’ uit het Sanskriet komt, worden in feite in zowat alle religies ter wereld vele, telkens verschillende, mantra's gebruikt voor verschillende doelen. Hoe gaat het in zijn werk? We zingen samen in groep een aantal mantra’s afgestemd op de tijd van het jaar of een bijzondere gebeurtenis. Verschillende instrumenten zorgen voor een muzikale ondersteuning. Je hoeft écht geen geoefende zanger te zijn om mantra's te zingen! Het gaat immers niet over mooi zingen maar wel de zin om de trillingen toe te laten en te genieten van de kracht van de groep. De Kapel van Ten Eikenen is een warme gezellige ruimte, de oudste Kapel van Zonhoven met een rijke geschiedenis!
Startdatum 05-10-2024 19:30
Einddatum 05-10-2024 20:45
Registratie Startdatum 17-04-2024 12:00
Max. deelnemers 111
Aantal plaatsen 111
Sluitingsdatum 21-09-2024 15:00
Prijs per persoon 18,00€
Locatie Kapel Ten Eikenen

Over Liesbeth

Liesbeth Verbeek is gepassioneerd door stem en klanken. In haar hulp verlenen aan mensen, past zij creatieve therapievormen toe, verschillende coachingsystemen, stembevrijding, lichaamswerk, energiewerk en meditatie.


Sen

Paul Bellefroidlaan 29/9
     3500 Hasselt
Schrijnbroekweg 24
3520 Zonhoven
+32 477 69 41 49
Contacteer me
Facebook

Therapievormen

Werken met verschillende technieken, ook los van stemproblemen, neemt alsmaar een groter deel in van mijn praktijk.

HappinesscoachingHappinesscoaching
Script-as-methodeScript-as-methode
Cranio-sacraal-therapieCranio-sacraal-therapie
KlankhealingKlankhealing
ReikiReiki